Sikerült néhány különlegesen jó képet készíteni a Tündérfesztiválon? Ne hagyd, hogy a telefonodon kallódjanak, vagy feledésbe gördítse a hírfolyam. Sokkal többet ér néhány száz like-nál, ha valahogyan szem előtt maradhatnak a szép emlékek! Álmodj velük pólót, hűtőmágnest puzzle-t. Készíts belőle naptárat karácsonyra a nagyszülőknek! Hidd el, szinte bármit megalkothattok, mi valószínűleg legyártjuk nektek!

Hihetetlen jól nézett ki a kölyök manóruhában? Nagyon tetszettek nekik a fesztivál törpéi, manócskái, tündérei?  Gondolod, hogy szívesen hordaná egy pólón a szép emléket? Semmi akadálya! Tervezzétek meg együtt az online szerkesztőfelületen, milyen legyen, mi pedig elkészítjük. Akár 3D hatású felületet is képesek vagyunk nyomtatni. A képet egy plüss kerettel és néhány aranyos plüss manóval díszíthetitek. Kiválaszthatjátok a póló színét, feltölthetitek saját fotótokat, feliratozhatjátok, forgathatjátok… Szeretni fogjátok!

Ha nem sikerül elsőre, semmi baj, grafikusaink szívesen segítenek! Mosni pedig, mint bármilyen más nyomott mintás pólót kifordítva, 40 fokon kell, akkor sokáig szép marad.

De ne álljunk meg a pólónál! Készíthettek egyedi tornazsákot amire ráírhatjátok a gyerkőc nevét is. Csalán, Gubanc, Illangó így biztosan megőrzi egész évben, nem keveredik a többi kisgyerekével.

Kispárna, takaró, de akár palack, pohár, egész évre elég egyedi borítású füzet is kikerülhet egy jó fotóból és néhány jó ötletből!

Ha pedig öregnek érzed magad a Manós pólókhoz, sebaj, készíts olyan grafikát, ami ezekre a napokra emlékeztet!

Mutatunk néhány ötletet, de aztán irány a szerkesztő és varázsoljatok magatoknak valami szépet!